Veilig online betalen

Bij Shoesforfashion kun je op verschillende manieren veilig online betalen.

I-deal
Je kunt de schoenen via i-deal betalen, dit is op basis van de specifieke beveiligingsmethoden
van je eigen bank. Nadat het i-deal logo is aangevinkt, kun je direct daarna jouw eigen bank
aanvinken. Je wordt dan direct doorgelinkt naar het inlogscherm van jouw bank.
Direct na het betalen ontvang je een bevestiging per e-mail en verwerken we je bestelling.


Achteraf betalen
MultiFactor voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van MultiFactor via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,- via MultiFactor. Mocht je voor de 1e keer gebruik maken van het achteraf betaalproces kun je tot een maximaal bedrag van € 150,- betalen. Het minimum bedrag van de order moet boven de € 15,- liggen om achteraf te kunnen betalen. Voor het betaal optie achteraf betalen wordt er standaard €1,95 euro administratie kosten in rekening gebracht. Bij het retourneren van het artikel wordt de administratie kosten niet terug betaald.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Waarom betaal ik aan MultiFactor?
MultiFactor B.V. is het bedrijf dat het achteraf betaalproces van Betaal na Ontvangst, de achteraf betaalmethode van MultiSafepay, voor ShoesForFashion uitvoert. Zij zijn gespecialiseerd in het veilig uitvoeren van achteraf betaaloplossingen voor consumenten.

Je kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de site van MultiFactor.


PayPal
Paypal is een online betaalmethode waarmee je online aankopen kunt doen. Om hier gebruik
van te kunnen maken dien je wel een PayPal account te hebben. Je kunt eenvoudig lid worden
van PayPal. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de site van PayPal.


Creditcard
Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card en Visa. Om te betalen met creditcard selecteer je jouw type kaart en vul jouw kaartgegevens in. In sommige gevallen wordt je doorgestuurd naar de betaalomgeving van jouw bank waar je met jouw kaartlezer betaalt.

Na afronding van de betaling word je teruggeleid naar de ShoesForFashion website waar je een bevestiging van de betaling ziet.

Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij schoenenwinkel ShoesForFashion veilig.


Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Met Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ShoesForFashion afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.


Betaal ik veilig bij ShoesForFashion?
Ja, shoesforfashion.com maakt gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een methode om gegevens die je via internet verstuurt te coderen, zodat alleen de ontvanger ze kan lezen.

.