*Gratis retourneren

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief. eventuele verzendkosten) gecrediteerd. Wij vergoeden de retourkosten indien het aankoopbedrag van het artikel dat je terug wilt sturen hoger is dan € 49,-.  Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice. We sturen jou dan een retourlabel voor het gratis verzenden. Retourlabel wordt per bestelling 1 keer toegekend. Gratis retourneren geldt alleen voor bestellingen die vanuit Nederland zijn geplaatst. Wij vergoeden geen zelfgemaakte retourkosten.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@shoesforfashion.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten.

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen.

Stuur je pakket altijd retour met het ingevulde retourformulier. Plak duidelijk ons adres op het pakket en geef je pakket af bij het (dichtstbijzijnde) postkantoor. Vraag bij het postkantoor altijd om het verzendbewijs, zodat het pakket altijd te achterhalen is.

Na correcte ontvangst bij ShoesForFashion storten wij het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug.