Verzenden van je order

Verzenden

Levertijden
Levertijden zijn afhankelijk van de voorraden die in het magezijn aanwezig zijn.Schoenen op voorraad worden tussen de 2-4 werkdagen geleverd.

Bezorgkosten
Voor Nederland geldt gratis verzenden voor orders boven de €50,-. Voor het bezorgen in de overige Europese landen wordt er €6.95 extra aan verzendkosten gerekend. 

Je bestelling volgen
Na het plaatsen van je bestelling krijg je van ons een e-mail met een Track & Trace code waarmee je de status van je order kunt volgen.

Bezorging
Wij bezorgen met PostNL of DHL pakketservice, zodra het pakket bij ons de deur uit gaat, ontvang je een mail van PostNL met een track & trace link.

Als je tijdig op deze mail reageert (voor middernacht), kun je zelf aangeven op welke dag je bestelling bezorgd dient te worden. Let op: PostNL bezorgt niet op zondag. Is het makkelijker om je bestelling af te halen? Kies dan voor een PostNL PakketShop . Je bestelling wordt dan daar voor je klaargezet en je ontvangt een bericht wanneer het pakket voor je klaar staat.

Wanneer je niet reageert dan wordt je bestelling (in 98% van de gevallen) de volgende dag aangeboden.

Let op! Deze service is alleen beschikbaar in Nederland. Woon je buiten Nederland dan ontvang je een mail met een track & trace code, zodat je het pakket kunt volgen.

Niet thuis? 
De bezorger bezorgt alleen van maandag t/m zaterdag en niet op zondag. Wanneer de bezorger het pakket niet kan afleveren, vindt je een briefje in de bus met daarop een telefoonnummer. Je kunt daar een nieuwe bezorg afspraak maken, dat kan dan op zijn vroegst een afspraak zijn voor de eerstvolgende werkdag. Een nieuwe bezorgafspraak kun je ook maken via de betreffende website. Nadat je het niet thuis bericht hebt ontvangen, heb je 5 dagen om te reageren bij de bezorger. Indien zij niets van je vernemen, wordt het pakket retour gestuurd naar ShoesForFashion. Mocht je binnen 2 werkdagen na verzending van onze e-mail verzonden, nog niets hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat u het pakket zo snel mogelijk ontvangt. 

Bezorging op alternatief adres
Wanneer je vaak overdag niet thuis bent (op werkdagen), dan kun je ons een alternatief bezorgadres geven, zoals bijvoorbeeld je werkadres of adres van een familielid. Dit kun je eventueel ook zelf aangeven wanneer je je adresgegevens bij ons aanmaakt. Tijdens het afrekenproces kun je het afleveradres controleren of aanpassen.

Iets mis?
Mocht er met de inhoud van pakket iets mis zijn gegaan, vragen we je om contact op te nemen met het team van ShoesForFashion via e-mail naar klantenservice@shoesforfashion.com of telefonisch: +31 6 2038 5419.